Over sombrero

Ruim 36 jaar geleden begon ik, na al 11 jaar ervaring in de reiswereld te hebben opgedaan, met mijn eigen reisburo in Oudenbosch. Als start op 12 m2 onder de trap in de Wagenhoek. Deze ruimte bleek al snel veel te klein en we verhuisden naar de overkant in de Wagenhoek . Het eerste personeelslid diende zich aan en nog velen volgden in de loop van de jaren.

Werden er in eerste instantie voornamelijk busreizen, overtochten en enkele vliegreizen naar de bekende bestemmingen aan de Costa’s in Spanje geboekt, door de grote landenkennis, die we in de loop der jaren hebben opgedaan, werd al snel bekend dat men bij Sombrero op de juiste plaats was voor een geslaagde vakantie. Steeds meer maatwerk reizen werden en worden door ons samengesteld naar bestemmingen dichtbij, maar ook ver weg, naar bekende en onbekende bestemmingen, want bijna altijd kunnen wij zeggen:” Waar wij onze klanten heen sturen, waren wij reeds zelf.”

Tot en met 2013 waren wij bekend onder de naam Toerkoop Reisburo Sombrero. Echter, tijden veranderen en ook de reiswereld verandert en om te zorgen, dat wij als reisburo goed met deze veranderingen kunnen meegaan, hebben we per 2013 besloten met een andere inkoop groep samen te gaanen hebben we onze contacten met Toerkoop beëindigd.

 Natuurlijk verandert er niets aan onze service, onze kennis en het plezier, waarmee wij voor u, onze klant, graag een geweldige vakantie uitzoeken.

 Het Sombrero Team,

Clara Bruinsma, Nicole van Alebeek, Nicolle de Rooij, Tineke Bovee, Loes Lodewijk, Inge van Caam, Corrie van Leest

 

New York, the city that never sleeps!

IJsland